Το καλάθι είναι άδειο

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

DESIGN PLUS και KARE…

Η εταιρεία μας DESIGN PLUS δραστηριοποιείται στο χώρο του σύγχρονου design από το 1998.

Από τότε έως και σήμερα έχει συνδέσει το όνομα της με την Γερμανική εταιρεία ΚΑRE

Η KARE είναι μία παγκοσμίου εμβέλειας εταιρεία, με φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλον τον κόσμο..

Η KARE παρακολουθεί και συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού που αφορούν το χώρο του μοντέρνου design..Παρίσι, Μιλάνο, Φρανκφούρτη, Κολωνία, Σιγκαπούρη.

H KARE είναι πάντα εκεί για να παρουσιάσει τις καλύτερες προτάσεις και τάσεις της μόδας, για ότι αφορά τα έπιπλα-φωτιστικά-διακοσμητικά του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Η εταιρεία μας DESIGN PLUS έχει τα αποκλειστικά ηλεκτρονικά δικαιώματα της KARE στην Ελλάδα, και μέσω των δύο ηλεκτρονικών της καταστημάτων www.kare24.gr και www.designplus.gr διαθέτει τα είδη της KARE σε όλη την Ελλάδα.

Εκτός των δύο αυτών ηλεκτρονικών καταστημάτων, αυτή την στιγμή λειτουργούν και δύο φυσικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη όπου μπορείτε να δείτε το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής KARE.

Επισκεφτείτε τα καταστήματα μας στην Θεσσαλονίκη, ή περιηγηθείτε άνετα και με ασφάλεια από τον χώρο σας στα δύο ηλεκτρονικά μας καταστήματα www.kare24.gr και www.designplus.gr και θα καταλάβετε γιατί τα είδη της KARE περιγράφονται με τρεις λέξεις…. ANYTHING BUT ORDINARY!!


DESIGN PLUS και INNOVATION LIVING…

Η DESIGN PLUS εκτός από την συνεργασία της με την KARE, είναι και ο αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της Δανέζικης INNOVATION LIVING

H INNOVATION LIVING είναι μία τεράστια εταιρεία, επίσης με παρουσία καταστημάτων και στις 5 ηπείρους του πλανήτη. Από το 1971 ειδικεύετε στον σχεδιασμό και κατασκευή πολύχρηστικών επίπλων με έμφαση στους καναπέδες που γίνονται κρεβάτι.. Άριστη ποιότητα, μοναδικό και λειτουργικό design, υψηλό value for money!!

Η εταιρεία DESIGNPLUS με βασικό άξονα την αποκλειστική της συνεργασία με την INNOVATION LIVING και θέλοντας να δώσει το δυνατόν περισσότερες επιλογές και στους ποιο απαιτητικούς της πελάτες, έχει συμπεριλάβει στις συνεργασίες της και άλλα δύο μεγάλα ευρωπαϊκά εργοστάσια. Την ΤΕΝΖΟ Σουηδίας και την ΒΙΖΖΟΤΤΟ Ιταλίας.. Δύο εργοστάσια σύγχρονα, με πολύ υψηλές αξίες και ποιοτικά στάνταρτ, καθώς και ιδιαίτερα προσιτές τιμές!!

Οι συνεργασίες μας με όλα αυτά τα εργοστάσια, δημιούργησαν στις αρχές του 2017 τα δύο καταστήματα INNOVATIONPLUS σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.innovationplus.gr

Επισκεφτείτε τα δύο μας καταστήματα INNOVATIONPLUS ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.innovationplus.gr και ανακαλύψτε μια τεράστια συλλογή με είδη για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο , με κοινό παρονομαστή την ιδιαιτερότητα στον σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα, στις ποιο ανταγωνιστικές τιμές..