Με την εφαρμογή KARE Room Designer μπορείτε να δείτε τα έπιπλα KARE στο δικό σας σπίτι. Είναι πιθανό αυτό;  Ναι, στην πραγματικότητα είναι εύκολο: Η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας της εφαρμογής μας σάς επιτρέπει - με το iPhone ή το iPad σας - να τοποθετείτε τα έπιπλα, τις λάμπες και τα αξεσουάρ KARE σε ένα δωμάτιο ως ένα ρεαλιστικό 3-D μοντέλο. Αυτό περιλαμβάνει χαλιά στο πάτωμα, πίνακες στον τοίχο ή έναν καναπέ ως κεντρικό σημείο εστίασης στο καινούργιο σαλόνι σας.
Το νέο παιχνίδι για τους fan της διακόσμησης
Όπως το Pokémon Go, η εφαρμογή KARE Room Designer συνδυάζει εικονικά στοιχεία με το πραγματικό περιβάλλον σας.Αυτή η μοντέρνα βελούδινη πολυθρόνα σε μπλε χρώμα, θα ταιριάζει στον καναπέ που αγαπάτε τόσο πολύ; Ένα εντυπωσιακό κολάζ στον τοίχο θα διαταράξει την ισορροπία ή θα δώσει στυλ στο σαλόνι σας; Αυτές οι καρέκλες ταιριάζουν με το τραπέζι φαγητού που έχω; Κατεβάστε την εφαρμογή και δοκιμάστε όλα τα επιπλα του καταλόγου μας στο δικό σας σπίτι. 
Δυσκολεύεστε σε κάτι ; ρωτήστε μας στο chat
Η λειτουργία «walk through» σας επιτρέπει να μετακινηθείτε μέσα στο δωμάτιο και να ελέγξετε τo έπιπλο ή το διακοσμητικό από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Μετά, όταν σιγουρευτείτε ότι ταιριάζει στο χώρο σας και στη διακόσμηση σας επιστρέψτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα βρείτε το προιον και βάλτε το στο καλάθι σας για παραγγελία.